Rólunk

Ne csak gyűjtsd a matricákat!

Rengeteg lehetőséget ad neked ez a barna kis kártya. Olcsóbban utazhatsz vele a vonaton, vagy kedvezményesen kajálhatsz vele a .... őőő .... Hol lehet kedvezményesen kajálni diákigazolvánnyal? Na ezért vagyunk Mi, hogy megmondjuk hol kajálj olcsón, tippet adjunk Neked, hogy hova menj szórakozni, vagy mit nézz meg pároddal legközelebb

Ingyen a só is édes

A diákigazolvány nem csak arra jó, hogy elkérje a kalauz a vonaton, vagy félévente kapjunk rá egy úgy matricát. Ha körültekintően keressük azokat a helyeket, ahol kedvezményt nyújtanak, sok pénzt spórolhatunk meg vele. Bár ingyen nem lesz semmi, de egy olcsóbb mozijeggyel még egy rossz film is elviselhetőbb (Lányok, a féláras jegy nem ok arra, hogy kétszer annyit vigyen moziba a pasitok!).

Szóval a diákkedvezmény jó. Neked több pénzed marad, a tulajoknak meg több vendége. De akkor most hova is? Bár sok kedvezményt nyújtó hely van az országban, ezekről kevesen tudnak, nem ismertek. Plusz még rengeteg olyan hely és szolgáltatás van, ahol jól jönne a kedvezmény. Az ODA-n olyan helyeket találsz, ahol kedvezményt nyújtanak neked az igazolványod felmutatásáért. Célunk, hogy könyebben találj kedvezményes helyeket, legyen szó randiról, buliról, vagy éppen ha az érdekel, hogy hol ebédelj.

Oszd meg!

Az ODA egy platform diákoktól diákoknak. Ha már megvan a tuti helyed, ahol rendszeresen megfordulsz,miért ne osztanád meg másokkal? Ez neked is jó, hiszen minnél jobban megy egy hely, annál jobban tud fejlődni és jobb szolgáltatást nyújtani.